Viikonlopun oppien summausta

Jaakko Suoknuutin treeniviikonloppu takana. Oon vieläkin niin fiiliksissäni, että huhhei sentään! Me opittiin, osattiin ja nautittiin, kun  kultalautaselta tarjoiltiin. ;) Opetusanti oli sanoin kuvaamatonta. Jaakko jos joku osaa vääntää asiat rautalangasta ja perustelut löytyy aina todella syvällisesti selitettynä. Mulla taas aukeni ohjausmaailmasta niin paljon uusia  asioita. Musta tuntuu että tuun paljon viisaammaksi käymällä Jaakon kulutuksissa kuin istumalla koulun penkillä. Alku viikko tosin on mennytkin koulussa ohi viionlopun fiilistelyiden  johdosta.

Tässä pientä summausta siitä mitä opittiin ja mitä saatiin kotiläksyksi.

- Uusina ohjauksina: flippi, japanilainen ja poispäinkäännös

- Tulee vahvistaa treeneissä "oudoimpien" esteiden kohdalla valsseja, sokkareita, ihmisnuolta (muuri, pituus, okseri)

- Käytiin keskustelua myös leijeröinnistä ja siitä kuinka vaikea se on meille.... Saatiin ohjeet missä minun pitää olla leijeröinnissä ja miten liikun. Käsitykseni olivat pikkasen pielessä...

- Yleisesti eniten virheitä tulee putken jälkeen. Miksi? Voitte miettiä sitä. Aukeni tästäkin vähän uuden laista havainnointi näkökulmaa.

- Minun tulee miettiä rataantutustumisen yhteydessä missä kohtaa huudan käskyn (ELDA!) suhteessa esteeseen ja koiran meno kohtaan.

- Tulee seurata koiran silmiä, jotta tietää, mitä koira on "lukinnut". Näin pystyy vielä korjaamaan ja välttämään virheen. Koiran kanssa pitää olla kokoajan kontaktissa. (Ei silti aina katsekontakti)

- Käytiin myös hieman selvennystä siitä miten putkelle tehty pakkovalssi erosi esteelle tehdystä ym.

Tässä taisi tulla pääasiat mitä mun kalloon nyt  jäi talteen. Elda oli kyllä tosi taitava koiruli. Meillä oli niin kivaa ja meno tuntui hyvältä. 

 Juna matkaaja
 
Onnistuin heittämään vahingossa palkkanarupallon seinille tai oikeastaan melkeen kattoon. Pikkasen hävetti. On mulla tosi hyvä sihti.

Jaakon kommetti Eldasta: Taitaa olla aika jääräpää.
Eldaa kiskoo ja kiljuu lelu suussa, eikä suostu päästämään irti. Eihän siinä auttanut kun ruveta aukomaan sen suuta kun hampaat oli lukkiutuneet yhteen. Tätä tapahtui muutamaan otteeseen. Kyllähän mulla auktoriteettia löytyy juu, mut en saa koiralta lelua pois.... :D
Tää on näitä viimeaikaisimpia Eldan keksintöjä jääräpäisyyden osalta. Ei sitten  kohta vetoleikkejä leikitä jos sen pitää aina voittaa, eikä suostu luopumaan saaliistaan. Ihan sairaan noloo. :/

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit