Syksyreissu tehty

Tehtiin viikonloppuna syysreissu Jyväskylään. Perjantaina käytiin Heinolan kautta talvirenkaiden vaihdossa ja siitä jatkettiin matkaa mökille Hartolaan yöksi. Aamulla lauantaina lähdettiin aikaisin kohti Jyväskylää kisaamaan agilityä Eldan kanssa. Yksi nolla tuomisina ja se olikin se viimeinen puuttuva aginolla SM-kisoja varten. :) Elda sijoittui nollallaan 4/48. Loppussa tulleen pienen virheen myötä menetettiin kolmostila. Kahdella viimeisellä radalla oli hieman irtoamisongelmaa ja muuta säätöä. Nyt kun olen Pihkaa ohjaillut, niin en taas jotenkin osannut tajuta Eldan kanssa sitä, ettei sitä tökitä tosta noin vain esteille, vaan hän on kädessä kiinni menijä. :D No nyt Elda jääkin sterkkauksen myötä agility tauolle.
 

Kävimme samalla reissulla katsomassa mummoani ja sunnuntaina oli Pihkan misseilyn vuoro. Hotellielämä sujui mallikkaasti molempien koirien kanssa. Hotellissa koiria oli järkyttävän paljon tietty näyttelyiden takia. Jos jonkin moista karvaturria ja vähemmän karvaista tuli hississä ja käytävillä vastaan. Koirilleni käytöksestä pointsit kotiin.

 
Pihka sijoittui Jyväskylässä JUN ERI JUK 2. Kaikkinensa Perroja oli 45 ilmottautunut ja nartut ja pennut arvosteli eri tuomari kuin urokset. Junnu narttuja oli aika paljon. En laskenut, mutta oisko ollu jokuseittemän tai kahdeksan. Muistan vaan, että neljä meitä tais olla siinä lopussa juoksemassa punaisine nauhoinemme ja loput sai EH:n, josoikein katoin. Voiton vei junnunartuissa semmonen "vähän" isompi kuin Pihka ja sai ainoana SA:n. Esittäminen sujui tosi mallikkaasti Pihkan kanssa ja oli kiva kun kehät eivät olleet aivan pieniä, vaan pääs kunolla juoksemaan. Kauniisti Pihka juoksikin ja tuomarikin oli miellyttävän napakkaotteinen ja tarkka. Eipäs olla oltukkaan ennen noin isossa näyttelyssä ja Pihkalle pointsit näyttelyssä oleilusta, kun ei meillä mitään häkkiä ollut, mutta osasi rauhottui nätisti ahtaille käytäville. Alla arvostelu. Kovin tyytyväinen olen pikkusievääni. <3




 Junnu ERinartut, tosin ei vielä lopullisessa järjestyksessä.
Sit vähän piiri pieni pyörii...









Pari viikkoa sitten otettu kuva.
Näyttelyiden jälkeisenä päivänä otettu kuva ennen trimmiä. Vähän eri asennoissa ovat ja alemmassa kuvassa tulee kaulaan outo varjo. Namit oli edessä pöydällä jotta sain edes jotenkin Pihkan tuijottamaan eteensä eikä kameraan. :D

Trimmin jälkeen. <3


Tänään vein aamulla Eldan steriloitavaksi ja Pihka pääsi sillävälin trimmiin. Aluksi harsin Pihkan kokonaan saksilla ja lopulta itse koneella ajossa ei kauan nokka tuhissut. Päätin leikata naamaosan pelkästään saksilla, koska Pihkasata koneella ajo naamasta on niin järkyttävää. Saksilla antoi ihan  hyvin leikellä. Tässä lopputulos Silakka sipulista tuli aika hupaisa, mutta olen niin kaivannut tota höpsöä nahkiletta tuijottamassa tapittavilla silmillään. <3 Mutta hei hänelle on tullut lihasta, paino pysynyt siinä 11,5 kg.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit