RC

Tänään kävin treenaamassa molempien koiruuksien kanssa. Ensin Pihkan kanssa treenattiin kahdeksan toistoa RC-treeniä. Sujui hyvin.  Puomille tulokulmat vaihteli hieman, mutta  puomin jälkeinen este pysyi samassa paikassa. Seuraavaksi pitää harjotellakkin sitä puomin jälkeisen esteen paikan vaihtelua. Onhan se tietty nytkin vaihdellut paikan ja esteen ja putken välillä eri treeneissä, mutta pitää ruveta siirtelemään estettä treenien aikanakin. Nyt alatulokulman juoksukin näytti ihan hyvältä.



Toi pentu treenas tosi kivasti, vaikka ympärill oli häiriöö. Samalla kentällä odotteli koiria vuoroaan, kun viereisellä kentällä oli samaan aikaan koulutus menossa. Ei Pihka välittänyt niistä yhtään vaan keskittyi touhuamaan. Puomi oli suoraan ovea kohti ja porukkaa ravasi ovesta vähän väliä, mutta se ei Pihkaa häirinnyt. Mä kun oli Pihkasta pentuna vähän huolissaan kun sen piti aina käydä moikkaamassa ovesta tulijat ennen kuin pystyi jatkamaan treeniä. Nyt on asiat muuttuneet. Sille on tullut onneksi vähän sitä välinpitämättömyyttäkin ainakin sillon kun treenataan. :) Hullu pentu sai taas kylmiä värityksiä mussa aikaan kun se meni omin päin hyppäämään maksi muurin. Onneks se näytti hyppäävän sen todella kepeästi ja kauniisti. Mä jo pelkäsin, että se rymäyttää vielä sitä päin.

Eldan kanssa treenattiin erilaisia pätkiä, jossa muurin ja pituuden käännöksiä, putkiA-erottelua ym. Senkin kanssa sujui oikein mallikkaasti. Eldan kanssa tarvittais ehdottomasti ratatreeniä, mutta kun ei olla missää treeniryhmässä tai kurssilla, niin tyydytään siihen mitä kentällä milloinkin on. En vaan oikein tiiä mitä sen kanssa treenaisin. Sen kanssa on enemmän semmoi peruskuntokausi menossa ja kerta viikkoon täpäkkä treeni riittää. Nyt ei vaan oo varaa mennä sen kanssa mihinkään kalliisiin koulutuksiin. Hinnat tuntuu vaan nousevan kokoajan agilityssä, eikä harrastus pyöri enää missään kohtuullisissa hinnoissa. Seuran treeniryhmäänkään ei olla vielä innostuttu menemään, kun ei myö ihan kenen vaan ryhmään haluta, kun ei saada siitä mitään kummoista hyötyä. Seuralle on tulossa semmonen kerran kuukaudessa ryhmä, jolla käy koluttamassa ukopuolinen kouluttaja kerran kuussa. Sellai vois meidänkin touhuun sopia ja rahapussille myös.

Sitten treenattiin Eldan jälkeen Pihkan kanssa vielä vähän puomin käännöksiä. Kerran ollaan vähän tehty, mutta sillon puomi oli matala. Nyt tehtiin täyskorkeella. Ensimmäiseksi kerraksi ok. Pitää kuitenkin treenata vielä enemmän lyhyellä vauhdilla, jolloin Pihkankaan vauhti ei ole niin kova. Saa paremmin iskostettua käännöstekniikan sille, eikä mee loikkimiseksi. Otettiin Pihkan kanssa vielä lopuksi muutama toisto keinua, niin että keinu laskeutui painosäkeille natalalle pöydälle. Ihan ok sujui. Hieman alkuun jännäs, mutta muutaman toiston jälkeen lähti sujuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit